Pagina
Menu
Je bent hier: Home > Vrijwilligers en bestuur

Vrijwilligers en bestuur

Bij het hertenkamp in Bad Nieuweschans werken vrijwilligers en bestuur nauw samen.
Het bestuur bestaat uit de volgende personen: Jans Bleeker, Èla Heikens, Henk de Jonge, Arjan Seijgers, Gertrud Smit-Folten (voorzitter/penningmeester) en Carolijn Huiskamp-Suijs (secretaris tel. 0629608864).

Elke dag – tenminste twee keer – worden de dieren gevoerd. Ook letten we goed op de gezondheid van de dieren, goede hygiëne is belangrijk. Gebouwen, stallen en terrein moeten schoongehouden worden.
Er wordt heel wat geklust. De leden van het bestuur en vrijwilligers dragen élk op eigen wijze bij aan het wel en wee op de kinderboerderij.

Voor de Schanskers is het wel bekend, dat er jaarlijks verschillende acties zijn, de wenskaarten, kerstkaarten, het rad van avontuur, de markten, enzovoorts. Dat wordt door een klein groepje mensen uitgevoerd én georganiseerd. Dankzij deze acties en bijdragen van bedrijven en particulieren is het mogelijk de dieren en het terrein met de opstallen te verzorgen.
Grotere projecten vinden er ook plaats, zo vernieuwden wij het terras, de brug, het hek aan de voorzijde en achterzijde, ook het overdekte schapenhok. Er kwamen vijf prachtige bomen.
Momenteel sparen we voor een overkapping van het terras, extra onderhoud aan de kozijnen en de bestrating. Donateurs en andere sponsoren zijn altijd welkom.
Ons banknummer is NL38 RABO 0357 7763 05. 

Iedereen is altijd welkom, voor klussen of ook voor het helpen bij het voeren door de week of in de weekenden. Als u af en toe wilt klussen bent u ook van harte welkom.
Contactpersoon is mevrouw G Smit-Folten, 0597-521619.
Ons bezoekadres is Langakkerschans 20b, 9693 AV Bad Nieuweschans.

Pagina
Menu

Laatste update: 31-10-2017

Made and Sponsored since 2010 by © CathDesign.nl, Bad Nieuweschans    
Powered by CMSimple | Login