Pagina
Menu
Je bent hier: Welkom

Welkom

Namens vrijwilligers en bestuur van Kinderboerderij Bad Nieuweschans: hartelijk welkom!

OBS Houwingaham groepen 4 en 5/6 klussen bij de kinderboerderij op 16 en 23 juni. Fantastisch die vele 'extra handen uit de mouwen'. Er is écht heel veel verbeterd door het werk: het terras en het plein kregen een grondige opknapbeurt, zowel met mesjes en ander materiaal om het groen weg te halen als ook met water en sponsjes. We zijn maar wat blij met deze fantastische hulp, nog gezellig ook! De leerlingen kregen na afloop een zomercertificaat mee als bevestiging van hun vrijwillige activiteiten. We gaan in de zomer zeker nog een klusdag organiseren! zie ook leerlingen-obs-houwingaham-aan-de-slag-bij-kinderboerderij/

De sponsorloop OBS Houwingaham

14 juni 2017 om 10.30 op het schoolplein was een groot succes. Dankjewel leerlingen van groep 7 en alle anderen bij OBS Houwingaham in Bad Nieuweschans.

Wat een mooi initiatief! Het was een mooie happening en fantastisch om zoveel kinderen zo enthousiast te zien rennen voor de geiten voor Oeganda en de Kinderboerderij Bad Nieuweschans ! Wij voelen ons gesteund door jullie enthousiasme en hopen jullie vaak te zien bij de kinderboerderi!Vrijwilligers en bestuur Kinderboerderij.
Voor meer informatie en foto's zie bnsnieuws.nl kinderen-obs-houwingaham

Openingstijden: speeltuin overdag - ijs en weder dienende - altijd open. Zoveel mogelijk gaat ook de kinderclub open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag.

Bezoek kinderboerderij kan altijd als de vrijwilligers aanwezig zijn door de week van 8.30 en 16.30 uur en zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur.

Voor actuele informatie bezoek onze facebookpagina.

Pagina
Menu

Laatste update: 23-06-2017

Made and Sponsored since 2010 by © CathDesign.nl, Bad Nieuweschans    
Powered by CMSimple | Login